Levering, plaatsing & herstellingen van hoogrendementsglas in ramen uit hout, PVC,  en aluminium. Ook Velux of andere dakramen.

BEL 056 71 22 60

Uw partner voor beglazingen

Callewaert Glas levert, herstelt en plaatst hoogrendementsglas volgens de nieuwste normen. Wij plaatsen uw glas in alle types ramen uit hout, PVC of aluminium
Wij zijn tevens specialisten in het vervangen van uw polycarbonaat, koepels, dubbele beglazing en driedubbele beglazing. Ook glaspartijen waar u misschien niet meteen aan denkt, kunnen wij voor u vervangen, zoals uw Velux of een ander merk dakraam, zijn voor ons geen probleem. Nieuw glas nodig in uw veranda? Kortom wij zijn dé specialist voor al uw glasherstellingen en vervangingen en dat al sinds 1972!

Door ons gespecialiseerd team bestaande uit gemotiveerde mensen die al jarenlang in het vak zitten, kunnen wij u van een snelle en correcte service voorzien. Op die manier kunt u steeds rekenen op niet alleen een correcte uitvoering, maar ookeen opmeting binnen de 2 dagen en een offerte binnen de 2 dagen!

Plaatsen van glas
Vervangingen van enkel glas naar dubbel glas
Plaatsen van hoogrendementsglas

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.